Ik doneer voor start Sudbury School Amersfoort

In schooljaar 2022-2023 start de nieuwe Sudbury School in Amersfoort. Sudbury onderwijs blijkt meer dan ooit nodig in Nederland. De Corona-crisis heeft veel mensen doen inzien dat er echt dingen zouden moeten veranderen aan de traditie van ons onderwijs. Sudbury scholen brengen een fundamenteel andere manier van onderwijs en het model heeft zich bewezen. In de zomer van 2020 is een groep ervaren mensen aan de slag gegaan met de doorstart van Sudbury School Amersfoort. Naast de school inclusief buitenschoolseopvang, introduceren wij met trots de eerste Sudbury Kinderopvang. Met deze combinatie vormen wij een Kind Centrum en wordt een grotere doelgroep bereikt met het Sudbury model.

Om te starten hebben we jouw hulp nodig! Het eerste jaar hebben we € 65.000 nodig om een vliegende start te maken, waarvan we inmiddels ruim € 40.000 verzameld hebben. Als warm contact/vriend van Sudbury, ondersteuner van dit onderwijs in het verleden willen we jou om hulp vragen om ons aan deze vliegende start te helpen.

We willen je vragen om een gift of een lening (3-5 jaar) aan de school te overwegen. De gelden worden voor maximaal een periode van 5 jaar ter beschikking gesteld aan de Sudbury School Amersfoort voor de start financiering. Voor vragen en de  voorwaarden, of meer informatie,  neem contact op met Peter Hartkamp 06-18770281, peter.hartkamp@sudburyschoolamersfoort.nl

 

Of wil je doneren? De gelden worden gedoneerd aan de Stichting Sudbury Nederland en zijn geoormerkt voor de financiering voor de start van de Sudbury School Amersfoort. Door de ANBI status van de stichting kunt u deze gift (mogelijk) aftrekken van de inkomstenbelasting. Doneren kan middels onderstaande module: